Demi-Homard à la mayonnaise
Halve kreeft met sla, citroen en mayonaise (22,-)
Homard Tuinkamer
Halve kreeft met bavaroise van bisque, sorghum en meloen (22,-)
Consommé de homard
Kreeftensoep met gamba’s (9,-)
Homard Valency
Halve kreeft met sjalotjes, rode paprika, tomaat, peterselie en mosterd, gegratineerd met geraspte kaas (22,-)

Homard au curry
Halve kreeft op Indische wijze, risotto met eekhoorntjesbrood en een saus van kerrie en kokosmelk (22,-)
Homard à la Pernod
Hele kreeft gevuld met tomaat en peterselie, overgoten met een saus van room en pernod (36,-)
Homard à la française
Hele kreeft met ui, wortel en peterselie in een saus van cognac en witte wijn (36,-)
Homard à la thermidor
Hele kreeft gevuld met prei, champignons en een mosterd van beurre blanc, gegratineerd met Parmezaanse kaas (36,-)