Close

Nieuws

Na 25 jaar dragen we onze Tuinkamer over aan een nieuwe eigenaar

Per 1 januari 2021 zullen wij het stokje overdragen aan een nieuwe eigenaar. De Tuinkamer zal dan worden overgenomen door Harald en Sandra, een ervaren horeca-echtpaar.

Na 25 jaar is het voor ons tijd om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Op 1 december 1995 zijn wij de trotse eigenaar geworden van De Tuinkamer en hebben we met al onze passie en energie een mooi bedrijf opgebouwd met een vaste klantenkring waar wij ontzettend trots op zijn. Door de jaren heen hebben wij diverse erkenningen ontvangen met onze keuken, zoals de Bib Gourmand van de Michelin en mooie vermeldingen in de Lekker 500 en Gault Millau. Dit hadden we natuurlijk nooit kunnen bereiken zonder de hulp van ons fantastische team en het vertrouwen dat u in ons heeft gehad de afgelopen jaren.

Wij willen graag deze bijzondere periode op een feestelijke manier samen met u afsluiten. Daarom zal december geheel in het teken staan van 25 jaar De Tuinkamer en zullen wij, naast onze wildmenu’s, een speciaal jubileummenu aanbieden met diverse klassiekers door de jaren heen.

Wij willen iedereen nogmaals bedanken die ons avontuur mogelijk heeft gemaakt. Wij kijken terug op een fantastische periode en hopen u ook!

Met culinaire groet,
Jos en Ria Weel

Vanwege de overdracht van ons bedrijf kunnen waardebonnen uit 2018 en ouder tot uiterlijk eind dit jaar worden ingeleverd.
Waardebonnen verkocht in 2019 en 2020 kunnen ook volgend jaar worden ingeleverd.