Close

Menukaart – Restaurant de tuinkamer

Voorgerechten

Gemarineerde zalm, kwarteleitje, forel- en haringkuit, verse kruiden en diverse sauzen (16)

Salade gepocheerde kalfstong, diverse groentes en kruiden, Madeira jus, basilicum-vinaigrette (16)

Foie gras – terrine van ganzenlever met cantharellen en fijne salade

Vegetarisch: doperwtenmousse, bavaroise rode kool, prei, kroketje van blauwschimmelkaas  (15)

Heilbot, mousse van knolselderij, appel en appelcrème, diverse kruiden, mosterd beurre blanc  (17)

Salade Riche, bestaande uit gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde ham, kreeft, zalm en gamba in tempura (29)

Runderconsommé met soepstengel van Parmezaan (8)

Nagerechten

Dessert van passievrucht, kokos en watermeloen (10)

Bavarois van Baileys en sinaasappel met koffie (10)
Koffie-ijs met schuim van witte chocolade en geroosterde amandelen  (10)

Frans kaasplateau met glaasje 10 yr old  Tawny port (17)
Frans kaasplateau met glaasje 20 yr old Tawny port (20)

Driegangen Menu

€ 37,00

Marbré van eend en eendenlever met mousse van lychees en appelstroop
**
Medaillon van kabeljauw met knolselderijcrème, inktvis, couscous van bloemkool en blanke botersaus
**
Millefeuille gevuld met crème patisserie, appel, vanillecrème en advocaatijs

Inclusief wijnarrangement € 56

Achtgangen Proeverij Menu

€ 75,00

Voor de liefhebber serveren we een achtgangen menu uit de kaart.
Dit menu wordt alleen per tafel gereserveerd en de bestelling dient voor 19.30 uur te zijn doorgegeven.

Vanaf prijs (prijs per persoon)

Reserveer direct!

(0573) - 45 21 47

Van 1 mei tot 15 september is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zondag. Het hotel is dan de gehele week geopend. Op maandag serveren we voor hotelgasten een driegangen menu om 18.30 uur.
Van 15 september tot 1 mei zijn zowel het hotel als het restaurant op maandag en dinsdag gesloten.