Close

Menukaart – Restaurant de tuinkamer

Voorgerechten

Chaudfroid van patrijs met gerookte ganzenborst en een couscous van spek en bloemkool (16)

Salade van Hollandse garnaaltjes, geschaafde truffelkaas, krokante aardappel en paling fond (16)

Salade van diverse groentes, kwarteleitje, crème van Parmezaanse kaas en beurre rouge (vegetarisch) (15)

Stoofgerechtje van hertenwang, knoflookroom en aardappelkaantjes (16)

Heilbot, mousse van knolselderij, appel en appelcrème, diverse kruiden, mosterd beurre blanc (17)

Soep van pompoen met dunne room en pompoenpitolie (8,50)

Desserts

Millefeuille gevuld met crème patisserie, appel, vanillecrème en advocaatijs (10)

Parfait van hazelnoot, banaan van de green egg, sabayon van amaretto (10)

Bavaroise van amandel met ijs van amarena kersen (10)

Frans kaasplateau met glaasje 10yr old Tawny port (18)
met glaasje 20yr old Tawny port (21)

Glaasje Schuster Eiswein Zweigelt met bijpassende bonbons (10)

Driegangen Menu

€ 37,00

Rouleau van fazant en eendenlever, bleekselderij en een bitterballetje van het fazantenpootje
**
Hazenpeper met groene asperges, gele en rode biet, kastanje puree, gekonfijte ui en aardappel-carré, gevogeltejus
**
Dessert van chocolade, venkel, kokos en kaneelparfait

Inclusief wijnarrangement € 56

Achtgangen Proeverij Menu

€ 75,00

Voor de liefhebber serveren we een achtgangen menu uit de kaart.
Dit menu wordt alleen per tafel gereserveerd en de bestelling dient voor 19.30 uur te zijn doorgegeven.

Franse Keuken

Vanaf prijs (prijs per persoon)

We hebben ook een aantal klassiekers uit de Franse keuken op de kaart staan.

Foie gras: ganzenleverterrine met paddenstoelen en fijne salade (18)

Bisque d’homard: lichtgebonden kreeftensoep met gamba’s (10)

Salade Riche, bestaande uit gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde
ham, kreeft, zalm en gamba in tempura (ruime portie, dus ook geschikt als hoofdgerecht) (29)

Tournedos Rossini: met ganzenlever, geschaafde truffel en Madeirasaus (37)

Tarte Tatin volgens het recept van Paul Bocuse, met vanilleijs en créme fraïche (10)

Reserveer direct!

(0573) - 45 21 47

Van 1 mei tot 15 september is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zondag. Het hotel is dan de gehele week geopend. Op maandag serveren we voor hotelgasten een driegangen menu om 18.30 uur.
Van 15 september tot 1 mei zijn zowel het hotel als het restaurant op maandag en dinsdag gesloten.