Close

Menukaart – Restaurant de tuinkamer

Tot 21 januari zijn we gesloten. 21 Januari verwelkomen de nieuwe eigenaren Harald Brouwer en Sandra Hania u graag, samen met het Tuinkamer team.

Driegangen wildmenu

Rilette van wildzwijn, crème van pompoen, granité van komkommer en
schuim van Parmezaan
**
Hazenrugfilet met knolselderij, verse zilveruitjes, anijspaddenstoelen, spruitjes, walnoten, rode biet en saus van rode port
**
Dessert van chocolade, ijs van eekhoorntjesbrood en vanille, mousse van pinda en karamel en saus van amarena kersen

Jubileum Menu

Salade met kreeft, meloen, ham en aïoli
**
Palingconsommé met verse paling en bleekselderij
**
Gestoofde hertenwang met schuim van knoflook en aardappelkaantjes
**
Medaillon van kalf en krokant gebakken kalfszwezerik
**
Dessert van peer met sorbet van rode port

 

 

Vegetarisch menu

Op verzoek kunnen wij een mooi vegetarisch menu voor u samenstellen.

Reserveer direct!

(0573) - 45 21 47

Van 1 mei tot 15 september is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zondag. Het hotel is dan de gehele week geopend. Op maandag serveren we voor hotelgasten een driegangen menu om 18.30 uur.
Van 15 september tot 1 mei zijn zowel het hotel als het restaurant op maandag en dinsdag gesloten.