Tot 21 januari zijn we gesloten. 21 Januari verwelkomen de nieuwe eigenaren Harald Brouwer en Sandra Hania u graag, samen met het Tuinkamer team.
Driegangen wildmenu
Rilette van wildzwijn, crème van pompoen, granité van komkommer en
schuim van Parmezaan
**
Hazenrugfilet met knolselderij, verse zilveruitjes, anijspaddenstoelen, spruitjes, walnoten, rode biet en saus van rode port
**
Dessert van chocolade, ijs van eekhoorntjesbrood en vanille, mousse van pinda en karamel en saus van amarena kersen
Wildmenu (4, 5 of 6 gangen)
Tartaar van eend en gerookte paling met een schuim van Hollandaise
**
Galantine van fazant met bloemkool en een beurre blanc met koffie en specerijen
**
Wildconsommé met bospaddenstoelen
**
Medaillon van hert op beluga linzen, een crème van knolselderij en van kruiden, saus van rode wijn, chocola, kappertjes en augurk
**
Plateau van Hollandse en Franse kazen
**
Dessert van stoofpeer, amandelspijs en ijs van koffie
Jubileum Menu
Salade met kreeft, meloen, ham en aïoli
**
Palingconsommé met verse paling en bleekselderij
**
Gestoofde hertenwang met schuim van knoflook en aardappelkaantjes
**
Medaillon van kalf en krokant gebakken kalfszwezerik
**
Dessert van peer met sorbet van rode port
Vegetarisch menu
Op verzoek kunnen wij een mooi vegetarisch menu voor u samenstellen.