Close

Menukaart – Restaurant de tuinkamer

Vanaf 14 oktober staat onze menukaart in het teken van “Wild Eten in de Achterhoek. Ons drie- en viergangen menu bestaan dan ook uit wildgerechten. Mocht u niet van wild houden, dan kunnen we natuurlijk een ander menu voor u samenstellen.

Voorgerechten

Duxelles van paddenstoelen met gekonfijte eidooier, krokantjes van paddenstoelen, sorbetijs van rode biet en een dressing van paddenstoelen en groene kruiden (15)

Gemarineerde zalm met bavaroise van yoghurt en appel en vinaigrette van dille (15)

Foie gras: ganzenleverterrine met paddenstoelen en fijne salade (19)

Salade Riche, bestaande uit gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde ham, kreeft, zalm en gamba in tempura (ruime portie, dus ook geschikt als hoofdgerecht) (29)

Gestoofde hertenwang met knoflookroom en aardappelkaantjes (16)

Bisque: kreeftensoep met gamba’s (10)
Wildconsommé met diverse paddenstoelen (8)

Specials nagerechten

Tarte Tatin volgens het recept van Paul Bocuse, met vanille-ijs en créme fraîche (10)

Frans kaasplateau met glaasje 10yr old Tawny port (18)
met glaasje 20yr old Tawny port (21)

Glaasje Schuster Eiswein Zweigelt met bijpassende bonbons (11)

Driegangen Menu

€ 39,00

Rilette van wildzwijn, crème van pompoen, granité van komkommer en
schuim van Parmezaan
**
Hazenrugfilet met knolselderij, verse zilveruitjes, anijspaddenstoelen, spruitjes, walnoten, rode biet
en saus van rode port
**
Dessert van chocolade, ijs van eekhoorntjesbrood en vanille, mousse van pinda en karamel
en saus van amarena kersen

Inclusief wijnarrangement € 58

Zesgangen Proeverij Menu

€ 66,00

Voor de liefhebber serveren we een zesgangen menu uit de kaart.
Dit menu wordt alleen per tafel gereserveerd en de bestelling dient voor 19.00 uur te zijn doorgegeven.

Vanaf prijs (prijs per persoon)

Reserveer direct!

(0573) - 45 21 47

Van 1 mei tot 15 september is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zondag. Het hotel is dan de gehele week geopend. Op maandag serveren we voor hotelgasten een driegangen menu om 18.30 uur.
Van 15 september tot 1 mei zijn zowel het hotel als het restaurant op maandag en dinsdag gesloten.