Sluiting t/m 28 april
T/m 28 april is ons restaurant gesloten. We hopen dat het coronavirus spoedig verslagen zal worden en dat we onze deuren begin mei weer mogen openen. Op het moment zijn de koks druk bezig met het bedenken en proefkoken van een mooi aspergemenu. En natuurlijk zullen we daar ook weer mooie wijnen bij uitkiezen….
Voorgerechten
Achterhoekse kaviaar met bloemkoolmoes, gelei van kreeft en zalmtartaar (22)
Gelakte gerookte paling, gebrande langoustine, sorbet van tomaat, gemarineerde tomaatjes en gazpacho van tomaat (17)
Gestoofde kalfssukade met knoflookroom en aardappelkaantjes (16)
Salade van kalfstong en knolselderij met tartaar van ossenhaas, mayonaise en diverse kruiden (17)
Soep van schorseneren met uitgebakken spekjes (8,50)
Hoofdgerechten
Medaillon van snoekbaars met oester, coulis van appel, crème van sinaasappel en een kokos beurre blanc (27)
Mulfilet met gamba’s, inktvis en mosseltjes, risotto en tomaat beurre blanc (27)
Gevulde kwartel met groene asperges, diverse paddenstoelen en calvadossaus (27)
Tournedos van ossenhaas met diverse groentes, pommes dauphines en rode wijnsaus (29)
Steak van watermeloen met diverse groentes, saus van zwarte knoflook (vegetarisch) (24)
Lasagna van korstdeeg met bloemkoolcouscous, paddenstoelen, groene asperges, gepocheerd eitje en groene Hollandaise saus (vegetarisch) (23)
Desserts
Millefeuille gevuld met crème patisserie, appel, vanillecrème en advocaatijs (10)
Parfait van hazelnoot, banaan van de green egg, sabayon van amaretto (10)
Bavaroise van amandel met ijs van amarena kersen (10)
Frans kaasplateau met glaasje 10yr old Tawny port (18)
met glaasje 20yr old Tawny port (21)
Glaasje Schuster Eiswein Zweigelt met bijpassende bonbons (11)
Driegangen Menu
Cilinder van rode biet gevuld met tartaar van zalm, ijs van mosterd en schuim van piccalilly
**
Kalfsmedaillon met courgette, gebrande prei, zilveruitjes, pommes dauphines en een jus van paddenstoelen
**
Parfait van cassis, ijs van citroengras en verschillende bereidingen van rozenwater
Inclusief wijnarrangement € 58
Viergangen Menu
Duxelles van paddenstoelen met gekonfijte eidooier, krokantjes van paddenstoelen, sorbetijs van rode biet en een dressing van paddenstoelen en groene kruiden
**
Gebakken coquilles met sukade van kalfsvlees en crème fraîche
(met 10 gram kaviaar – meerprijs €10)
**
Tamme eendenborst met spitskool, pompoen en knolselderijpuree en een saus van five spices en chocola
**
Dessert van passievrucht, schuim van limoen, blank stoofpeertje en milde olijfolie
Inclusief bijpassend wijnarrangement € 74
Achtgangen Proeverij Menu
Voor de liefhebber serveren we een achtgangen menu uit de kaart.
Dit menu wordt alleen per tafel gereserveerd en de bestelling dient voor 19.30 uur te zijn doorgegeven.
Franse Keuken
We hebben ook een aantal klassiekers uit de Franse keuken op de kaart staan.
Foie gras: ganzenleverterrine met paddenstoelen en fijne salade (18)
Bisque d’homard: lichtgebonden kreeftensoep met gamba’s (10)
Salade Riche, bestaande uit gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde
ham, kreeft, zalm en gamba in tempura (ruime portie, dus ook geschikt als hoofdgerecht) (29)
Tournedos Rossini: met ganzenlever, geschaafde truffel en Madeirasaus (38)
Tarte Tatin volgens het recept van Paul Bocuse, met vanilleijs en créme fraïche (10)