Close

Restaurant

Restaurant

De keuken van ons restaurant is Nederlands/Frans. Waar mogelijk wordt gewerkt met producten uit de streek. Daarnaast staan er ook diverse klassieke Franse gerechten op de menukaart en hebben we een aparte kreeftenkaart.

Chef-patron Jos Weel roert al ruim 40 jaar in de pannen en heeft in diverse gerenommeerde bedrijven gewerkt in binnen- en buitenland.

Ria Weel is vinologe en heeft een uitgebreide wijnkaart samengesteld, waarbij de nadruk ligt op wijnen uit Europa. Indien u dit wenst, kunnen we mooie bijpassende glazen wijn serveren bij de gerechten.

Ons restaurant is aangesloten bij Eurotoques en heeft een vermelding in Lekker 500 en de Gault Millau.  Sinds 2005 zijn we in het bezit van een Bib Gourmand, een erkenning van Michelin voor een uitstekende prijs/kwaliteit. En sinds 2015 is ons restaurant onderscheiden met de Table Distinguée van Logis Hotels, een waardering van Logis Hotels International voor een verfijnde keuken. Van de ruim 2300 Logis Hotels in Europa hebben 60 hotels deze onderscheiding ontvangen. We zijn hier dan ook zeer trots op.

We accepteren de VVV nationale dinercheque, Nationale Horecacheque en diner cadeaubon.