Close

Menükarte – Restaurant De Tuinkamer

Vorspeise

Gemarineerde zalm, kwarteleitje, forel- en haringkuit, verse kruiden en diverse sauzen (16)

Salade gepocheerde kalfstong, diverse groentes en kruiden, Madeira jus, basilicum-vinaigrette  (16)

Vegetarisch: doperwtenmousse, bavaroise rode kool, prei, kroketje van blauwschimmelkaas (15)

Heilbot, mousse van knolselderij, appel en appelcrème, diverse kruiden, mosterd beurre blanc (17)

Witlofsoep met walnoten (8)
Kreeftensoep met gamba’s (10)

Desserts

Millefeuile gevuld met crème patisserie, appel, vanillecrème en advocaatijs  (10)

Mousse van kokos en limoen, chocolade en sorbetijs van rozenwater (10)

Koffie-ijs met schuim van witte chocolade en geroosterde amandelen (10)

Frans kaasplateau met 10yr old Tawny Port (17)
Frans kaasplateau met 20yr old Tawny  (20)

Glaasje Schuster Eiswein met bijpassende bonbons (10) bonbons

Driegangen Menu

€ 37,00

Salade van gedroogde ham met schuim van hete bliksem en een saus van lever en calvados
**
Medaillon van zeewolf met oester in tempura, coulis van appel en een saus van
kokos en uitgebakken spek
**
Gegratineerde perzik en mango met passievrucht, ijs van rozenwater en schaafsel van comté

Achtgangen Proeverij Menu

€ 75,00

Voor de liefhebber serveren we een achtgangen menu uit de kaart.
Dit menu wordt alleen per tafel gereserveerd en de bestelling dient voor 19.30 uur te zijn doorgegeven.

Franse Keuken

Vanaf prijs (prijs per persoon)

Naast genoemde gerechten hebben we ook nog een aantal typisch Franse gerechten op de kaart staan.

Reserveer direct!

(0573) - 45 21 47

Van 1 mei tot 15 september is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zondag. Het hotel is dan de gehele week geopend. Op maandag serveren we voor hotelgasten een driegangen menu om 18.30 uur.
Van 15 september tot 1 mei zijn zowel het hotel als het restaurant op maandag en dinsdag gesloten.