Close

Menükarte – Restaurant De Tuinkamer

Sluiting t/m 28 april

T/m 28 april is ons restaurant gesloten. We hopen dat het coronavirus spoedig verslagen zal worden en dat we onze deuren begin mei weer mogen openen. Op het moment zijn de koks druk bezig met het bedenken en proefkoken van een mooi aspergemenu. En natuurlijk zullen we daar ook weer mooie wijnen bij uitkiezen….

Voorgerechten

Achterhoekse kaviaar met bloemkoolmoes, gelei van kreeft en zalmtartaar (22)

Gelakte gerookte paling, gebrande langoustine, sorbet van tomaat, gemarineerde tomaatjes en gazpacho van tomaat (17)

Gestoofde kalfssukade met knoflookroom en aardappelkaantjes (16)

Salade van kalfstong en knolselderij met tartaar van ossenhaas, mayonaise en diverse kruiden (17)

Soep van schorseneren met uitgebakken spekjes (8,50)

Desserts

Millefeuille gevuld met crème patisserie, appel, vanillecrème en advocaatijs (10)

Parfait van hazelnoot, banaan van de green egg, sabayon van amaretto (10)

Bavaroise van amandel met ijs van amarena kersen (10)

Frans kaasplateau met glaasje 10yr old Tawny port (18)
met glaasje 20yr old Tawny port (21)

Glaasje Schuster Eiswein Zweigelt met bijpassende bonbons (11)

Driegangen Menu

€ 39,00

Cilinder van rode biet gevuld met tartaar van zalm, ijs van mosterd en schuim van piccalilly
**
Kalfsmedaillon met courgette, gebrande prei, zilveruitjes, pommes dauphines en een jus van paddenstoelen
**
Parfait van cassis, ijs van citroengras en verschillende bereidingen van rozenwater

Inclusief wijnarrangement € 58

Achtgangen Proeverij Menu

€ 75,00

Voor de liefhebber serveren we een achtgangen menu uit de kaart.
Dit menu wordt alleen per tafel gereserveerd en de bestelling dient voor 19.30 uur te zijn doorgegeven.

Franse Keuken

Vanaf prijs (prijs per persoon)

We hebben ook een aantal klassiekers uit de Franse keuken op de kaart staan.

Foie gras: ganzenleverterrine met paddenstoelen en fijne salade (18)

Bisque d’homard: lichtgebonden kreeftensoep met gamba’s (10)

Salade Riche, bestaande uit gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde
ham, kreeft, zalm en gamba in tempura (ruime portie, dus ook geschikt als hoofdgerecht) (29)

Tournedos Rossini: met ganzenlever, geschaafde truffel en Madeirasaus (38)

Tarte Tatin volgens het recept van Paul Bocuse, met vanilleijs en créme fraïche (10)

Reserveer direct!

(0573) - 45 21 47

Van 1 mei tot 15 september is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zondag. Het hotel is dan de gehele week geopend. Op maandag serveren we voor hotelgasten een driegangen menu om 18.30 uur.
Van 15 september tot 1 mei zijn zowel het hotel als het restaurant op maandag en dinsdag gesloten.