Close

Zomerconcert met Jay Jay’s Border Jazzmen

Datum / Tijd
Datum - 18/07/2020: 00:00

Locatie
Hotel-Restaurant De Tuinkamer, Ruurlo

Voor de vijfde keer organiseren we in samenwerking met de Kunstkring Ruurlo een geweldig zomeravond concert. De musici van Jay Jay’s Border Jazzmen beginnen om 20.30 uur te spelen.
Het enthousiaste orkest is in 1999 opgericht door trombonist Jan (“Jay Jay”) Janssen uit de grensplaats (“Border”) Dinxperlo. Het orkest is al meer dan twintig jaar een graag geziene gast in jazzclubs en op jazzfestivals in binnen en buitenland.
Op het repertoire van Jay Jay’s Border Jazzmen staat traditionele jazz in Engelse stijl, maar regelmatig maakt het orkest uitstapjes naar blues-, country- en Latinmuziek. Ook hits uit de jaren vijftig en zestig maken deel uit van het uitgebreide repertoire. Zeer verrassend is de grote rol van de close harmony zang, waarmee een veel breder publiek wordt aangesproken.
Bij de muziek van de zeskoppige band kun je haast niet blijven zitten, maar voor degene die niet kan of niet houdt van dansen, is de sfeer en de omgeving met veel gezellige, vrolijke mensen genoeg reden om volop te genieten.

Zie ook www.jazzmen.nl

Voorafgaand aan het concert kunt u genieten van een driegangen concertmenu à € 31,50 p.p. (aanvang diner 17.30 uur). Alleen op reservering en vol = vol.
De prijs voor de entree van het concert is € 15,-