Close

Menukaart

Voorgerechten

Salade van Hollandse garnaaltjes met schuim van cocktailsaus (16)

Gemarineerde zalm met een gebakken eitje, pompoen, appel, gelei van pastinaak en bearnaisesaus (15)

Foie gras: ganzenleverterrine met cantharellen en fijne salade (18)

Chaudfroid van fazant met gerookte ganzenborst en een couscous van spek en bloemkool (15)

Duivenborst met kruidenkorst, mousseline van pompoen, beukenzwammetjes en een saus van kerrie en kokos (17)

Vegetarische salade van diverse groentes, spiegeleitje, crème van Parmezaanse kaas en beurre rouge (14)

“Salade Riche”, bestaande uit gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde ham, kreeft, zalm en gamba in tempura (ruime portie, dus ook geschikt als hoofdgerecht) (29)

Mulfilet met fijne groentes en een blanke botersaus  (16)

Kreeftensoep met gamba’s (10)
Pompoensoep (8,50)

Desserts

Dessert van passievrucht, kokos en watermeloen (10)

Bavarois van Baileys en sinaasappel met koffie-ijs (10)

Koffie-ijs met schuim van witte chocolade en geroosterde amandelen (10)

Frans kaasplateau met glaasje 10yr old Tawny port (17)
Frans kaasplateau met glaasje 20yr old Tawny port (20)

Glaasje Schuster Eiswijn Zweigelt met bijpassende bonbons (10)

Three course menu

€ 37,-

Mousse and rillette of wild boar with a cookie of sesame seed and green pesto

Partridge, various vegetables and a Calvados sauce

Ice cream of ceps, mousse of yoghurt, orange and “frangipane”

Including wine arrangement € 55,- p.p.

Eight course tasting menu

€ 72,00

For the enthusiast we can serve an eight-course tasting from the menu.
This is only served per table and the order should be placed before 19.30 hours.

Vanaf prijs (prijs per persoon)

Reserveer direct!

(0573) - 45 21 47

Van 1 mei tot 15 september is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zondag. Het hotel is dan de gehele week geopend. Op maandag serveren we voor hotelgasten een driegangen menu om 18.30 uur.
Van 15 september tot 1 mei zijn zowel het hotel als het restaurant op maandag en dinsdag gesloten.