Close

Menukaart

Voorgerecht

Gemarineerde zalm met bavarois van yoghurt en dille, granny smith, zeekraal en vinaigrette van dille (15,-)

Filet Americain van kalf met koekje van kerrie, kwarteleitje, radijs en whisky saus (15,-)

Salade Riche: gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde ham, kreeft, zalm en gamba in tempura (25,-)

Grietfilet met fijne groente, olijfolie en citrus(15,-)

Gebakken eendenlever op compote van appel en bleekselderij met blauwe bessen en thee van hibiscus (16,-)

Licht gebonden kreeftensoep met gamba’s (9,50)

Spinaziesoep (7,50)

Nagerecht

Bavarois van kokos, sorbet van kervel, mousse van mint en merengue van ananas (9,50)

Taartje van bastogne met appelcompote, bavarois van appel en sorbet van appel(9,50)

Diverse bereidingen bramen en frambozen (9,50)

Dame Blanche op de wijze van De Tuinkamer (9,50)

Plateau met diverse Franse kazen en glaasje 10yr old tawny port (16,75)
Plateau met diverse Franse kazen en glaasje 20yr old tawny port (19,75)

Glas Schuster Eiswein Blauer Zweigelt met bijpassende huisgemaakte bonbons (9,50)

Eet u vegetarisch? Laat u verrassen door onze keukenbrigade. Zij kunnen een mooi vegetarisch menu voor u samenstellen.

Driegangen menu

€ 37,00

Langoustine op couscous van bloemkool en appel, diverse soorten meloen en gekonfijte tomaat
Wijnsuggestie: 2014 Winzerkeller Auggener Schäf Pinot Brut (Baden)
**
Mulfilet met gamba’s, inktvis en mosseltjes, bomba rijst, gel van rode paprika, venkel en dragonsaus
Wijnsuggestie: 2016 Schmitges “Urgestein” Erdener Treppchen Riesling Kabinett Trocken (Moezel)
*
*
Tiramisu á la Tuinkamer met een bolletje Rosé Prosecco sorbetijs
Wijnsuggestie: Navarro Montilla Morilles Moscatel (Spanje)

Inclusief wijnarrangement € 54,-

Achtgangen proeverij

€ 72,00

Voor de liefhebber serveren we een achtgangen proeverij uit de menukaart. Wordt alleen per tafel geserveerd en de bestelling dient voor 19.30 uur te zijn doorgegeven.

Lunchmenu

€ 27,50

Niets zo lekker om na een een verfrissende ochtendwandeling in de Achterhoekse natuur te genieten van een lunch waarbij het u aan niets ontbreekt.

Zondagmiddag tussen 14.00 en 16.30 uur kunt u genieten van een wekelijks wisselend lunch menu, bestaande uit een koud gerechtje, een warm gerechtje en een dessert.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om á-la-carte te eten.

Reserveer direct!

(0573) - 45 21 47

Van 1 mei tot 15 september is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zondag. Het hotel is dan de gehele week geopend. Op maandag serveren we voor hotelgasten een driegangen menu om 18.30 uur.
Van 15 september tot 1 mei zijn zowel het hotel als het restaurant op maandag en dinsdag gesloten.