Close

Menukaart

Voorgerechten

Salade van Hollandse garnaaltjes met schuim van cocktailsaus (16)

Gemarineerde zalm met een gebakken eitje, pompoen, appel, gelei van pastinaak en bearnaisesaus (15)

Foie gras: ganzenleverterrine met cantharellen en fijne salade (18)

Chaudfroid van fazant met gerookte ganzenborst en een couscous van spek en bloemkool (15)

Duivenborst met kruidenkorst, mousseline van pompoen, beukenzwammetjes en een saus van kerrie en kokos (17)

Vegetarische salade van diverse groentes, spiegeleitje, crème van Parmezaanse kaas en beurre rouge (14)

“Salade Riche”, bestaande uit gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde ham, kreeft, zalm en gamba in tempura (ruime portie, dus ook geschikt als hoofdgerecht) (29)

Mulfilet met fijne groentes en een blanke botersaus  (16)

Kreeftensoep met gamba’s (10)
Pompoensoep (8,50)

Desserts

Dessert van passievrucht, kokos en watermeloen (10)

Bavarois van Baileys en sinaasappel met koffie-ijs (10)

Koffie-ijs met schuim van witte chocolade en geroosterde amandelen (10)

Frans kaasplateau met glaasje 10yr old Tawny port (17)
Frans kaasplateau met glaasje 20yr old Tawny port (20)

Glaasje Schuster Eiswijn Zweigelt met bijpassende bonbons (10)

Driegangen menu

€ 37,-

Mousse en rilette van wildzwijn met een krokantje van sesam en groene pesto
**
Patrijzenborst met een bitterbal van de pootjes, diverse soorten groente en een calvadossaus
**
Ijs van cèpes, mousse van yoghurt, sinaasappel en frangipane

(inclusief wijnarrangement € 55,-)

Achtgangen proeverij

€ 72,00

Voor de liefhebber serveren we een achtgangen proeverij uit de menukaart. Dit menu wordt alleen per tafel geserveerd en de bestelling dient voor 19.30 uur te zijn doorgegeven.

Vanaf prijs (prijs per persoon)

Reserveer direct!

(0573) - 45 21 47

Van 1 mei tot 15 september is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zondag. Het hotel is dan de gehele week geopend. Op maandag serveren we voor hotelgasten een driegangen menu om 18.30 uur.
Van 15 september tot 1 mei zijn zowel het hotel als het restaurant op maandag en dinsdag gesloten.