Close

Menukaart

Voorgerecht

Gemarineerde zalm met bavarois van yoghurt en dille, granny smith, zeekraal en vinaigrette van dille (15,-)

Langoustine op couscous van bloemkool en appel, diverse soorten meloen en gekonfijte tomaat (16,-)

Filet Americain van kalf met koekje van kerrie, kwarteleitje, radijs en whisky saus (15,-)

Gebakken eendenlever op compote van appel en bleekselderij met blauwe bessen en thee van hibiscus (16,-)

Salade Riche: gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde ham, kreeft, zalm en gamba in tempura (25,-)

Grietfilet met fijne groente, olijfolie en citrus(15,-)

Gebakken eendenlever op compote van appel en bleekselderij met blauwe bessen en thee van hibiscus (16,-)

Licht gebonden kreeftensoep met gamba’s (9,50)

Soep van courgette en crème fraîche met fijn gesneden groente (7,-)

Nagerecht

Bavarois van kokos, sorbet van kervel, mousse van mint en merengue van ananas (9,50)

Taartje van bastogne met appelcompote, bavarois van appel en sorbet van appel(9,50)

Diverse bereidingen bramen en frambozen (9,50)

Dame Blanche op de wijze van De Tuinkamer (9,50)

Plateau met diverse Franse kazen en glaasje 10yr old tawny port (16,75)
Plateau met diverse Franse kazen en glaasje 20yr old tawny port (19,75)

Glas Schuster Eiswein Blauer Zweigelt met bijpassende huisgemaakte bonbons (9,50)

Eet u vegetarisch? Laat u verrassen door onze keukenbrigade. Zij kunnen een mooi vegetarisch menu voor u samenstellen.

Driegangen menu

€ 37,00

Consommé van paling met mosseltjes en een gemarineerde oester
**
Snoekbaarsfilet met geroosterde tomaatjes, sjalotten, pomme carrée, zeewier en saus van langoustine
**
Spiegelei van witte chocolade met mango, divers vers fruit, gezoete taggische olijven en vanille ijs

Inclusief wijnarrangement € 54,-

Achtgangen proeverij

€ 72,00

Voor de liefhebber serveren we een achtgangen proeverij uit de menukaart. Wordt alleen per tafel geserveerd en de bestelling dient voor 19.30 uur te zijn doorgegeven.

Zondag geopend vanaf 14.00 uur

Niets zo lekker om na een een verfrissende ochtendwandeling in de Achterhoekse natuur te genieten van een lunch waarbij het u aan niets ontbreekt.

Zondagmiddag zijn wij zonder reservering geopend vanaf 14.00 uur

 

Reserveer direct!

(0573) - 45 21 47

Van 1 mei tot 1 september is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zondag. Het hotel is dan de gehele week geopend. Op maandag serveren we voor hotelgasten een driegangen menu om 18.30 uur.
Van 15 september tot 1 mei zijn zowel het hotel als het restaurant op maandag en dinsdag gesloten.