Close

Menukaart

Voorgerechten

Foie gras: ganzenleverterrine met cantharellen en fijne salade (18)

Steak tartaar met sorbet van augurk (15)

Salade van Hollandse garnaaltjes met schuim van cocktailsaus (16)

Gemarineerde zalm met een gebakken eitje, pompoen, appel, gelei van pastinaak en bearnaise saus (15)

Salade van diverse groentes, spiegeleitje, crème van Parmezaanse kaas en beurre rouge (14)

Grietfilet met fijne groente, olijfolie en citrus (15)

“Salade Riche”, bestaande uit gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde
ham, kreeft, zalm en gamba in tempura (ruime portie, dus ook geschikt als hoofdgerecht) (29)

Lichtgebonden kreeftensoep met gamba’s (10)
Thaise kippensoep met saté van gemarineerde kip (9)

Nagerechten

Dessert van passievrucht, kokos en watermeloen (10)

Dessert van aardbeien (10)

Bavarois van Baileys en sinaasappel met koffie-ijs (10)

Koffie-ijs met schuim van witte chocolade en geroosterde amandelen (10)

Tarte Tatin volgens het recept van Paul Bocuse, met vanilleijs en créme fraïche (10)

Kaasplateau met Taylors 10yr old tawny port (17)
met Taylors 20yr old tawny port (20)

Glaasje Schuster Eiswein Zweigelt met bijpassende bonbons (10)

Driegangen Menu

€ 37

Spiesje van buikspek en kippendij met salade van watermeloen, appel en bleekselderij
**
Dikke scholfilet met bietjes, sjalotjes, aardappelmousseline, blanke botersaus en bieslook olie
**
Dessert van lavendel en gesuikerde groentes

Inclusief wijnarrangement € 55,-

 

Achtgangen menu

€ 72,00

Voor de liefhebber serveren we een achtgangen proeverij uit de kaart.
Wordt alleen per tafel geserveerd en de bestelling dient voor 19.30 uur te zijn doorgegeven.

Zondag lunch

Vanaf prijs (prijs per persoon)

Mocht u na een mooie wandeling of bezoek aan Kasteel Ruurlo lekker willen lunchen/dineren, dan is dat op zondag mogelijk vanaf 14.00 uur.

Reserveer direct!

(0573) - 45 21 47

Van 1 mei tot 15 september is ons restaurant geopend van dinsdag t/m zondag. Het hotel is dan de gehele week geopend. Op maandag serveren we voor hotelgasten een driegangen menu om 18.30 uur.
Van 15 september tot 1 mei zijn zowel het hotel als het restaurant op maandag en dinsdag gesloten.