Close

Kreeftenkaart

Demi-Homard à la mayonnaise

Halve kreeft met sla, citroen en mayonaise (22,-)

Homard Tuinkamer

Halve kreeft met bavaroise van bisque, sorghum en meloen (22,-)

Consommé de homard

Kreeftensoep met gamba’s (9,-)

Homard Valency

Halve kreeft met sjalotjes, rode paprika, tomaat, peterselie en mosterd, gegratineerd met geraspte kaas (22,-)

Homard au curry

Halve kreeft op Indische wijze, risotto met eekhoorntjesbrood en een saus van kerrie en kokosmelk (22,-)

Homard à la Pernod

Hele kreeft gevuld met tomaat en peterselie, overgoten met een saus van room en pernod (36,-)

Homard à la française

Hele kreeft met ui, wortel en peterselie in een saus van cognac en witte wijn (36,-)

Homard à la thermidor

Hele kreeft gevuld met prei, champignons en een mosterd van beurre blanc, gegratineerd met Parmezaanse kaas (36,-)