Close

Restaurant

Restaurant

De keuken van ons restaurant is Nederlands/Frans. Sinds begin dit jaar zijn we aangesloten bij Euro-Toques Nederland, een vereniging van professionele koks en restaurateurs die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit en zonder kunstmatige additieven.
Waar mogelijk wordt gewerkt met producten uit de streek. Daarnaast staan er ook diverse klassieke Franse gerechten op de kaart en hebben we een aparte kreeftenkaart.

Chef-patron Jos Weel roert al ruim 40 jaar in de pannen en heeft in diverse gerenommeerde bedrijven gewerkt in binnen- en buitenland.

Ria Weel is vinologe en heeft een uitgebreide wijnkaart samengesteld, waarbij de nadruk ligt op wijnen uit Europa. Indien u dit wenst, kunnen we mooie bijpassende glazen wijn serveren bij de gerechten.

Ons restaurant heeft een vermelding in alle toonaangevende culinaire gidsen.  Sinds 2005 zijn we in het bezit van een Bib Gourmand, een erkenning van Michelin voor een uitstekende prijs/kwaliteit. En sinds 2015 is ons restaurant onderscheiden met de Table Distinguée van Logis Hotels, een waardering van Logis Hotels International voor een verfijnde keuken. Van de ruim 2400 Logis Hotels in Europa hebben 60 hotels deze onderscheiding ontvangen. We zijn hier dan ook zeer trots op.

We accepteren de VVV nationale dinercheque, Nationale Horecacheque en diner cadeaubon.

Ons restaurant is in het hoogseizoen geopend dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur. Op maandag koken we alleen voor hotelgasten.
In het laagseizoen is ons restaurant maandag en dinsdag gesloten.
Woensdag t/m zaterdag is lunch vanaf 14.00 alleen mogelijk op reservering.