Close

Kerst

RESTAURANT
24 december is ons restaurant á-la-carte geopend.

25 en 26 december zijn ons hotel en restaurant geheel volgeboekt

PRE-KERST AANBIEDING
(aankomst donderdag 20 t/m zondag 23 december)
Deze aanbieding kan alleen telefonisch of via e-mail geboekt worden.

* 1 nacht logies/ontbijt
* vijfgangen Kerstmenu
Prijs: Euro 89,- op basis van standaard tweepersoonskamer (1e etage)
Prijs: Euro 99,- op basis van comfort tweepersoonskamer (1e etage)
Prijs: Euro 104,- op basis van luxe tweepersoonskamer op begane grond

* 2 nachten logies/ontbijt
* 1 x viergangen diner
* 1 x vijfgangen Kerstmenu

Prijs: Euro 170,- op basis van standaard tweepersoonskamer (1e etage)
Prijs: Euro 190,- op basis van comfort tweepersoonskamer (1e etage)
Prijs: Euro 200,- op basis van luxe tweepersoonskamer op begane grond

3e nacht: logies/ontbijt plus driegangen menu € 37,- (l/o gratis)

MENU EERSTE KERSTDAG
Drie feestelijke amuses

Salade van kreeft met bleekselderij, radijs en basilicumolie
***
Filet van duif met kruidenkorst, mousseline van pompoen, beukenzwammetjes en saus van kerrie en kokos
***
Gerookte paling met diverse groentes en Achterhoekse kaviaar op aardappelmousseline,
mosterd beurre blanc
***
Medaillon van kalfshaas met hazelnootkruim, mousseline en chips van bataat, crème van rode kool, portsaus
***
Appelcrumble met ijs van advocaat en slagroom

MENU TWEEDE KERSTDAG
Drie feestelijke amuses

Gelakte forelfilet op salade van appel, wortel, ui en aardappel met wortelmousse, chutney en aardappelkaantjes
***
Chaudfroid van fazant met gerookte ganzenborst en couscous van spek en bloemkool
***
Snoekbaars met oester, bavaroise van doperwten, mousse van wasabi, saffraanbouillon en dille-olie
***
Tamme eendenborst met gekonfijte zuurkool, cannelloni van spitskool, fondant aardappeltjes, pastinaakmousse en armagnacsaus
***
Brioche met roomijs van banaan, pure chocolademousse en karamelsaus