Close

Hotel

Hotel De Tuinkamer

Standaard kamers

De standaardkamers zijn kleine kamers met douche/toilet

Prijs € 89,- inclusief ontbijt voor 2 personen (eenpersoonstoeslag € 25,-).

Comfort kamers

De comfortkamers zijn ruimere kamers met naast douche en toilet ook een ligbad.

Prijs: € 109,- inclusief ontbijt voor 2 personen (eenpersoonstoeslag € 35,-)

Luxe kamers

De luxe kamers liggen op de begane grond en zijn ruim met douche/toilet en ligbad. Eén van de luxe kamers heeft een eigen terrasje.

Prijs: € 119,- inclusief ontbijt voor 2 personen (eenpersoonstoeslag € 35,-)

De Tuinkamer is een landelijk gelegen, kleinschalig hotel-restaurant in Ruurlo, het hart van de Achterhoek, met 9 sfeervolle hotelkamers, bar met open haard in oude deel van de boerderij, fijnproeversrestaurant in aangebouwde serre, besloten ruimte voor kleine partijen, grote tuin met terras, afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten, fietsverhuur, gratis fiets- en wandelroutes, gratis wifi, jeu-de-boules baan, gratis parkeerplaats, golfclub ’t Zelle op 2 km afstand.
27 juni heeft het Carel Willink Museum (onderdeel van museum More) haar deuren geopend in Kasteel Ruurlo (op 2,5 km afstand).

We zijn aangesloten bij Logis Hotels, een samenwerkingsverband van kleine hotels, waar gastvrijheid en een persoonlijke benadering centraal staan. Van oorsprong Logis de France, is het nu een Europese groep geworden met ruim 2300 hotels. Logis Holland heeft 18 aangesloten hotels.

Keuze uit diverse hotel-arrangementen!

We bieden u diverse hotelarrangementen. Halfpension-, verwen-, culinaire- en golfarrangementen.