Close

Hotel

KAMERPRIJZEN

Standaard kamers

Prijs € 95,- inclusief ontbijt voor 2 personen (eenpersoonstoeslag € 25,-).

Comfort kamers

Prijs: € 119,- inclusief ontbijt voor 2 personen (eenpersoonstoeslag € 35,-)

Luxe kamers

Prijs: € 129,- inclusief ontbijt voor 2 personen (eenpersoonstoeslag € 35,-)

Tot 21 januari zijn we gesloten. Op 21 januari verwelkomen de nieuwe eigenaren Harald Brouwer en Sandra Hania u graag, samen met het Tuinkamer team.

 

Bovenstaande prijzen van onze kamers zijn de standaardprijzen. Op onze reserveringssite ziet u de actuele prijs en eventuele Last-Minute aanbiedingen.

De Tuinkamer is een landelijk gelegen, kleinschalig hotel-restaurant in Ruurlo, het hart van de Achterhoek. In de oude deel van de boerderij bevindt zich de gezellige bar met open haard. In de aangebouwde serre is het fijnproeversrestaurant. Tevens is er een besloten ruimte voor kleine partijen, een grote tuin met terras en een afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten. Golfclub ’t Zelle en het Carel Willink Museum (onderdeel van museum More) vindt u op 2 km afstand.

We zijn aangesloten bij Logis Hotels, een samenwerkingsverband van kleine hotels, waar gastvrijheid en een persoonlijke benadering centraal staan. Van oorsprong Logis de France, is het nu een Europese groep geworden met ruim 2200 hotels. Logis Holland heeft 17 aangesloten hotels.

Keuze uit diverse hotel-arrangementen!

We bieden u diverse hotelarrangementen. Halfpension-, verwen-, culinaire- en golfarrangementen.